Кандидатът за кмет на София, издигнат от ГЕРБ - СДС, Антон Хекимян официално откри предизборната

...
Кандидатът за кмет на София, издигнат от ГЕРБ - СДС, Антон Хекимян официално откри предизборната
Коментари Харесай

Антон Хекимян откри официално предизборната си кампания

Кандидатът за кмет на София, повдигнат от ГЕРБ - СДС, Антон Хекимян официално откри предизборната си акция. На събитието участват всички претенденти за районни кметове, депутати, десетки жители. 

Аз не съм претендент за нищо, което е добре. В ролята си на претендент би трябвало да ви увещавам какъв брой съм прекрасен, това влиза в конфлик с емблематчината ми невзискателност. Сега ще ви приказвам за хора с качества, идея, биография. Това заяви Томислав Дончев. 

Изобщо не е без значение по какъв начин си живял живота си и какви решения си вземал. Хора, които освен могат да слушат, могат да чуват и схващат. Няма късмет да станеш огромен политик в случай че не можеш да схванеш болката, фантазията.

Всеки претендент е значим. Местната власт е най-близо до хората. Тази, която всеки ден би трябвало да взема решение проблемите на хората. Понякога тези избори са по-важни от парламентарните. Те демонстрират дали имаме поддръжката на хората, сподели още Дончев. 

Победата е наш дълг, не с цел да стане някой някакъв. Победата е наш дълг, тъй като столицата заслужава най-добрия отбор. Нищо по-малко.

Не можем да допуснем Столична община да се трансформира в образователен автомобил, да се трансформира в лаборатория за опити.

За това успеха е наш дълг. Искам да има специалисти, не кралете на селфито. Да има мечтатели, не шарлатани. В общината да има мечтатели, само че не авантюристи. Влизаме в кампния - поздравявам ви да заобикаляме военната терминология.

След 29 следва 30, ние ще би трябвало да работим с другите, да живеем с тях. София има потребност от още вложения в просветителната, културната, спортната инфраструктура. София има потребност от добра администрация, от рационализация.

Има потребност от мъдрост, разсъдък, от сърце и от обич, добави още Томислав Дончев. 

За мен беше чест да сътворяваме и променяме София. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова. " Антон Хекимян има темперамент, сензитивност, познания. Има и екип. Кметът е особена порада. Кмет не се става зад бюрото, а на улицата с хората. Затова съм сигурна, че сме застанали зад верния претендент ", добави още Фандъкова. 

Според ръководителят на СОС съобщи, че столицата има потребност от кмет, който схваща хората. " Завиждам на смелостта на Антон. Той е отворен за хората, чува техните оферти. Той е извънредно ученолюбив ". 

" Искам да ви благодаря за метода, по който ме приехте ", обърна се първоначално към присъстващите Антон Хекимян.

" За тези няколко дни се убедих, че Георги Георгиев и госпожа Фандъкова могат да приказват за плановете на София с дни. Приех предлагането на господин Борисов да бъдат претендент за кмет на София, тъй като обичам София, знам проблемите на града, знам какви могат да бъдат решенията ", продължи кандидат-кметът на ГЕРБ.

" София не би трябвало да бъде пленник работата да бъде спряна. София би трябвало да продължи да сбъдва плановете си. София не може да бъде пленник на думи, за нея трябват каузи ", сподели още Хекимян и изброи целите си за столицата.

Хекимян показа и претендентите за районни кметове на ГЕРБ.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР